Model kerkenraad met werkgroepen Model kerkenraad met werkgroepen
De kerkenraad is het eindverantwoordelijke en richtinggevende bestuursorgaan.
Een deel van zijn taak heeft de kerkenraad toevertrouwd aan een aantal door hem ingestelde werkgroepen.
Hieronder vindt u een overzicht van de werkgroepen en de commisies die hieronder vallen:

1. Vieringen en liturgie
Bijbehorende commissies: bijzondere diensten, oecumenische werkgroep, liturgisch bloemschikken, de zanggroep, het NBG (nederlands bijbelgenootschap), contact met de organist, de Kerst- en Paasmiddaggroep, het predikantenrooster en de ZWO-dienst.
2. Pastoraat
Bijbehorende commissies: bezoek nieuw-ingekomenen, verjaardagsfonds, bezoekgroep ouderen en seniorenkring
3. Jeugd- en Jongerenwerk
Bijbehorende commissies: oppasdienst, kinderkerk, basiscatechese, jongerengroep en stuurgroep jongerenwerk(van alle ineen-gemeenten).
4. Communicatie
Bijbehorende commissies: maken en verspreiden van de ineen, PR naar krant, gemeentegids, website, sociale media en vitrinekast.
5. Activiteitenwerkgroep
Bijbehorende commissies: gespreksgroepen, thema-avonden, organiseren van het Paasontbijt, de startzondag, de kerststallentocht en kunstcommissie (organisatie zomerexpositie)
6. Oecumene
Bijbehorende commissie: visie en plannen ontwikkelen m.b.t. de oecumene.

Daarnaast zijn er het college van de diaconie en het college van het kerkbeheer.
College van de diaconie
Bijbehorende commissies: diaconale activiteiten, financiële administratie, collectes, goede doelen, ZWO en fairtrade
College van het kerkbeheer
Bijgehorende commissies: financieel beheer, ledenadministratie, onderhoud kerk, contact met organist en kosters en contactpersoon vanuit de kerk.